fredag, augusti 31, 2007

Skandal!





Vad ska vi med opposition till? Vi har ju en mediahungrig representant i SPI som gör allt för att få komma i tidningen, tom äventyrar kommunens budget. Hur ska vi i Alliansen kunna lita på SPI? Jag (Rutger Johannesson)tycker, om inte SPI:s styrelse kan garantera att detta inte händer igen, är det dags att byta Allianspartner till en som det går att lita på. Läs artikel I HP

4 kommentarer:

Partilös och Fri Demokrat sa...

Ni borde vetat om det från början att ett parti som säger sig vara tvärpolitiskt inte går att lita 100 på! men å andra sidan så är Brynolf Wendt den första SPIare som visat att han är tvärpolitisk!
Det är nog kört nu!

FP Halmstad sa...

hej Josef, Miljöpartiet säger sig också vara tvärpolitiska. S har ju kunnat lita på sina allierade. Man måste kunna lita på att det man avtalar står fast. Men som sagt, Brynolf gör allt för att komma i media. Dessutom sa han i dag att han inte ville att "hans" parti ska ingå i nån koalition, då måste SPI ta ett sådant beslut i sin styrelse, inte Brynolf.

fatima sa...

ja, vad jag tycker kan ni ju läsa på min blogg... feministhalland.blogspot.com

/Fatima

Anonym sa...

Hej Rutger!

Demokratin och liberalismen värderar individualism, frihet, mänskliga rättigheter och yttrandefrihet högt. Alltså skall det vara högt i tak när det gäller frågor som innefattas av det ovan nämnda. Ibland både kan och skall man ifrågasätta demokratin och liberalismen, när den vanlige väljaren inte får framföra - sin sak!

Jan Sjöberg, Halmstad