fredag, juni 13, 2008

SD kan fälla Alliansen









Allvarligt att Socialdemokraterna, med Anders Rosén i spetsen, spelar under täcket med Sverigedemokraterna. Socialdemokraterna tar tydligen till alla medel att komma tillbaka till "makten". Läs artikel i HP

3 kommentarer:

Patrik sa...

Allvarligt för alliansen kanske ja. Fp samarbetar ju med Sd i bl.a. Landskrona. Är det också "allvarligt"?

FP Halmstad sa...

När Sd gick fram i Landskrona tog båda blocken avstånd och ingen ville ha ett organiserat samarbete med dom, så är det fortfarande med den skillnaden att Sd i Landskrona fick mycket mer röster där än här.

Patrik sa...

Det organiserade samarbetet i Landskrona består av den styrande 3-klövern, där Sd ej ingår. Det är också sant att Sd fick betydligt fler röster i Landskrona än i Halmstad.

Men är det att "ta avstånd" att bevilja stöd för 8 av 21 ändringsyrkanden i kommunens budget? Så mycket fick nämligen Sd igenom av sina ändringsförslag i den gångna höstens budgetförhandlingar i Landskrona, eftersom 3-klövern röstade för de Sd-förslagen.

Jag tycker bara ni ska vara ärliga ang. de förhållande som råder nu och som kommer råda efter 2010. Ju starkare Sd blir, desto mer får övriga partier ta hänsyn till Sd. Det kommer ni aldrig ifrån.